Bloggnorge.com // TONEtrall
Start blogg

Min kamp, min seier!

Kreftfri, men ikke friskmeldt riktig ennå :)

mandag 12. mai , 2014 kl. 21:45 i Min kamp, min seier. 7 kommentarer »

Helleisen rett i fleisen ♥

Ja tenk, jeg er faktisk kreftfri! På fredag fikk jeg telefon fra Brystdiagnostisk Senter på UNN og de gav meg beskjed at jeg er ferdig kirurgisk behandlet :)
De hadde fått svar på de to lymfene som ble fjernet under operasjonen og det var ingen spredning, så nå er det bare etterbehandlingen (cellegift og stråling) igjen!
Jeg kom til å tenke på noen ord som en sykepleier sa til meg da jeg fikk diagnosen brystkreft. Hun sa: «Husk at når du er operert er du KREFTFRI! Da er kreften operert bort og du har kun etterbehandlingen igjen.»
Så jeg har ikke kreft lengre, men har hatt! Det er en stor forskjell, veldig stor forskjell!

Og dere; neste mandag (19. mai) er jeg tilbake på jobb på Alta Kraftlag og gjett at jeg gleder meg!
Det er rett og slett verdens beste arbeidsplass :)

I kveld var jeg ute å gikk en spasertur med min beste turvenn, Bea. Småkaldt, men godt å trekke inn frisk luft :)

Jeg og min trofaste turvenn Bea. Hun er bare så nydelig  på alle måter den hunden!

Jeg og min trofaste turvenn, Bea. Hun er bare så nydelig på alle måter den hunden!

Jeg ser mye hjerter i mye nå om dagen, her er noen:

Hjerte i asfalten

Hjerte i asfalten

Hjertestein

Hjertestein

Hjerte i trestamme

Hjerte i trestamme

Det grønnes i Alta, våren er her :)

Det grønnes i Alta, våren er her :) Deilig å se grønne knopper igjen!

 


Kommentarer

  1. Stolt ektemann sier:

    Puh, etter en tid der Tone har vært ganske så dårlig, er jeg lettet over at hun er både feberfri og betennelsesfri. Det er vondt å se sin nærmeste slite med så store smerter. Å få humoren og galskapen tilbake er en stor bekreftelse på at ting nå er i kraftig bedring. Stolt og lettet. Veldig glad gubbe ;)

    • tonetrall sier:

      Du er den beste mann en kan ønske seg! Den som støtter og jobbet for at heimen skal se bra ut :) Føler meg noen ganger lat fordi jeg ikke kan gjøre så mye akkurat nå, men jeg skal ta igjen det tapte :) Jeg kan ta julevasken, hehe :D

  2. Lisa sier:

    Kjære Tone. Dette var god lesning. Men…. ikke ta helt av nå. Fint at du skal tilbake på jobb, men IKKE GAPE OVER FOR MYE! Etterbehandlingen som du kaller den venter og da råder jeg deg til å ta all den tid du trenger til både å fordøye den og ikke minst det som kommer etterpå. Hilsen veldig been there, done that! Håper vi rekker å snakkes før du begynner på cellegift, har et lite tips som du kanskje vil like, ring meg en dag! Ellers så beundrer jeg stå-på-viljen og humøret ditt, men husk, du er et menneske og ikke over-menneske. Ikke meninga «å dra deg ned», men bare prøve å få deg til å ha beina på bakken ;-) Stooooor klem fra meg!!

    • TONEtrall sier:

      Kjære Lisa <3
      Tusen takk for kommentaren, jeg liker alltid å høre fra deg vettu og godt å høre fra deg som har vært i samme situasjonen som det jeg er i nå. Mot og humør er noe som er viktig i tiden som kommer og så langt har jeg taklet dette så bra som jeg har kunnet noe mine nærmeste setter stor pris på. Viktig understreke at selv om jeg ikke helt vet hva som venter meg er jeg ikke naiv, jeg vet det blir noen tøffe tak som jeg velger ta når den tid kommer. Jeg vil helt klart ringe deg om ikke lenge for å få noen gode tips og råd, så vi snakkes ganske så snart du Lisa-mor :)

  3. Mona sier:

    Hei Tone :-) deilig å høre at alt går bra med deg. Veit godt korsen du har det..:( det er ikke noe enkel prosess du går igjennom har vært igjennom det selv for noen år siden. Ditt gode humør og pågangsmot er bra å ha og det må du fortsette med. Det hjelper godt i en slik prosess du skal igjennom. Men du må ta vare på deg og ikke press deg for hardt. Kjenn godt etter på kroppen din det er viktig. Du har en utstråling uten like noe som eg husker godt fra den tida i Havøysund da vi var ungdommer. Du er en solstråle ut ifra de bildene eg har sett av deg og det som jeg har lest i bloggen din. Du må gi meg ett vink om neste gang du er i Tromsø byen så skal eg se om eg kjem meg på besøk..:-) det hadde vært koselig. Ønsker deg og din familie ei fin 17 mai helg og ha ei fin feiring på 17 mai..:-) Løkke til og mange klemmer ifra meg.

    • TONEtrall sier:

      Hei Mona, så trivelig at du stikker innom bloggen og kommenterer :)
      Tusen takk for fine ord fra deg, det setter jeg stor pris på!
      Jeg visste ikke at du har vært igjennom det samme….Fikk du både cellegift og stråling? Hvordan reagerte du på etterbehandlingen?
      I tiden som kommer har jeg ingen problem å «kaste inn årene» dersom det blir for mye. Jeg henter energi ute blant mennesker og er virkelig takknemlig for hver dag jeg er i form til både å fungere hjemme og på jobb :) I tillegg er det tilrettelagt på jobb hos meg slik at jeg kan jobbe hjemmefra på dager jeg ikke er helt tipp-topp. Jeg tar kontakt med deg dersom formen og alt tilsier det når jeg er i Tromsø, så hadde det vært trivelig å treffe deg ;) Den tiden i Havøysund er jo ei stund siden…et par år kanskje *hehe* og vi holder oss like smashy- utrolig :D

  4. mona sier:

    Hei Tone..:-)
    Gratulere så masse med grunlovsdagen:-) Håper dere har hatt en fin dag :-)
    Ja eg må nå innom å lese på bloggen din. Er både rørende og positivt å lese det du skriver. Ja det er 13 år siden eg var ferdig med behandling sånn ca. Gikk igjennom både cellegift og stråling. Kroppen blei jo selvfølgelig dårlig over tid av cellegift. Eg fikk cellegift hver 14 dag i 4 mnd og så fikk eg stråling i 1 mnd. Eg var som regel kvalm den første tiden etter cellegift og så kom det seg rett før eg sku tilbake igjen. Men det er jo gift så du merker det godt at kroppen får det i seg. Man har det vondt og ubehag i kroppen i den perioden. Stråling er jo greit, og det kommer jo mye på hvor du får stråling hen. Eg fikk fra halsen og ned til overkant av brystene. Så eg blei veldig sår i halsen, hadde problemer med å svelge og slikt på slutten og stemme båndet blei og berørt. Men humøret og humør hadde eg med meg hele tiden. Og det er viktig. Det hjalp iallefall meg. Så alt går og at du er så godt mot og har humøret oppe er faktisk den beste medisin for å bli bra <3 Ja du må nå bar si ifra når du er i humør og form til å ta imot besøk. Kor ofte skal du ta cellegift og kor lang tid? skal du ha stråling og?
    Ja selvfølgelig er det ikke den tiden så lenge siden ..vi er jo som du sier fortsatt smashy..B-) vi høres og ta godt vare på deg og slapp av når du kan og trenger et. Klem fra din tremenning..:-)



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "TONEtrall" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.