Bloggnorge.com // TONEtrall
Start blogg

Min kamp, min seier!

Kreftdiagnosen, utredning på UNN 03.04.14

mandag 21. april , 2014 kl. 02:07 i Min kamp, min seier. 0 kommentarer »

Torsdag 20.03.14 hadde jeg time hos bedriftshelsetjenesten sent på dagen.
Tidligere på dagen klødde det på det ene brystet og jeg kjente ei kul jeg ikke hadde kjent før.
Da jeg møtte opp til avtalt time hos bedriftshelsetjenesten vurderte jeg lenge om jeg kunne spørre legen der om han kunne ta en titt på den.
Jeg tenkte jo selvsagt at dette ikke var noe man spurte legen her om men da heller min fastlege, så det kostet meg mye å spørre. Men iallefall, kulen ble undersøkt der og bedriftshelselegen mente at denne kulen «burde du tasse deg til legen med» som han sa.
Dagen etter var hadde jeg time hos min fastlege og også denne legen mente at jeg burde undersøkes videre.
Han henviste meg til UNN i Tromsø 03.04.14 for trippeldiagnostikk. Dette innebærer en klinisk undersøkelse av lege, billeddiagnostikk og en vevsprøve (biopsi) av forandringen. Dette er et nært samarbeide mellom røntgenlege, kirurg og patolog og dette samarbeidet sikrer en mest mulig sikker diagnose.
Mistanken om at jeg hadde brystkreft ble bekreftet.
Merkelig nok var jeg forberedt på denne beskjeden, min magefølelse var at jeg hadde kreft så beskjeden var ikke uventet i det hele tatt.

Tenk så tilfeldig ting kan være…Om jeg ikke hadde spurt bedriftshelselegen om han kunne sjekke kulen kunne det gått lang tid før jeg hadde oppsøkt min fastlege da jeg ikke har kjent noe smerter forbundet med kulen…

Nå venter operasjon 29.04.14, deretter blir det mest sannsynlig cellegift før stråling venter til slutt.

Så nå er det bare å gjøre seg klar til kamp, jeg er klar! 1-0 til meg :)

image




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "TONEtrall" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.