Bloggnorge.com // TONEtrall
Start blogg

Min kamp, min seier!

Det nærmer seg…

onsdag 29. oktober , 2014 kl. 11:30 i Min kamp, min seier. 1 kommentar »

Hallo i luken  og takk for sist ♥

Jeg er nå inni min fjerde uke med stråling i Tromsø. Mitt hjem her er Grand Nordic Hotell, mitt andre hjem er UNN og mitt tredje hjem er Actic, St. Elisabeth :)
Jeg har fått en del rutiner på mine dager og foruten den obligatoriske strålingen består min dag i stort sett trening og avslapping. For avslapping blir det nok av. Men jeg orker ikke å sitte inne på hotellrommet 24/7.
Det jeg trener her er innebandy på TSI sine treninger og på Actic St.Elisabeth (styrke og kondisjon).

Actic, St. Elisabeth

Actic, St. Elisabeth

Trening og 10.000 meter roing

Klar for trening og 10.000 meter roing

Jeg har slitt en del med låsninger i nakke og rygg, men Guden på Manuell Terapi har fikset problemet- takk og lov! For det var virkelig låsninger alle veier…Det har nok murret noen måneder, men nå er jeg 97% bra. Har ei behandling igjen nå av til sammen 7, så i dag er nok alt tipp-topp igjen :)

Manuell terapi

Manuell terapi

I går kveld hadde vi øl- og vinsmaking for strålepasientene på hotellet. En utrolig trivelig kveld med nye bekjentskaper og god drikke :)

Nyheter på ølsiden

Nyheter på ølsiden

Vintips til ribben

Vintips til ribben

Vinkart fra 1974

Vinkart fra 1974. Fine priser :)

Som en del av hele behandlingen har jeg begynt på hormonbehandling, Tamoxifen, som jeg skal gå på i 5 år.
Tamoxifen (Nolvadex) er en selektiv østrogen modulator (SERM). Den blokkerer østrogen reseptorer på celler i visse typer brystkreft som stimuleres av østrogen. På denne måten hindrer tamoxifen svulsten i å vokse, ifølge National Cancer Institute (NCI). En av bivirkningene av Tamoxifen er hårtap og det merker jeg godt! Det ryr godt fra planeten nå i disse dager. Håper da virkelig det avtar etter hvert…Har kjøpt meg spesialprodukter til håret for å se om det hjelper. Noen som har erfaringer? Andre typer produkter som fungerer? Men når det er sagt så er jeg fornøyd med at det faktisk også gror litt på toppen :)

Nioxin hårpleie

Nioxin hårpleie

 

Håret gror...og ramler av :)

Håret gror…og ramler av :)

På fredag skal jeg inn til operasjon. Da skal veneporten fjernes og det kjenner jeg skal bli deilig selv om jeg gruer meg til selve operasjonen. Men det som er gjort er gjort. Neste onsdag (5. november) er jeg HELT ferdig med alt; operasjoner, cellegift og stråling;  HADET BRA :))))) Fra mandag-onsdag i neste uke skal Sander og Lea være med meg til Tromsø, og det gleder jeg meg masse til!

Så godtfolk; Carpe Diem ♥

Carpe Diem

Carpe Diem


Kommentarer

  1. Linda sier:

    Helt Hærlig å lese bloggen din,Tone. Man blir rett og slett i godt humør



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "TONEtrall" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.