Bloggnorge.com // TONEtrall
Start blogg

Min kamp, min seier!

Tromsø og stråling

tirsdag 7. oktober , 2014 kl. 23:53 i Min kamp, min seier. 1 kommentar »

God aften godtfolk ♥

Nå er jeg inne i siste epoke i min behandling; stråling i Tromsø i 4 1/2 uker. Jeg måtte stålsette med for denne perioden men har nå forsont meg med alt. Så da var det bare å begynne å legge planer for hva jeg ville gjøre i stråleperioden, og jeg får nok booket kalenderen og dagene relativt fulle :) Jeg skal få med meg styrketrening, innebandytrening, gå turer, jobbe, shoppe, gitarkurs, finskkurs og slappe av :) Kofferten min ble full…og  vel så det, 35 kilo inklusive håndbagasje!

Bagasjen...

Bagasjen…

I går var jeg på en liten løpetur og i dag har jeg vært på innebandytrening med TSI sitt herrelag, du verden så skøy det var og være i gang! Men himmel og hav for en kondis eller rettere sagt mangel på kondis :/ Men jeg har allerede neste uke booket med inn på 2 treninger med laget og det ser jeg frem til og kondisen må bare bli bedre :)

Løpetur i måneskinn

Løpetur i måneskinn :)

 

En stk sliten og svett Tone :)

En stk sliten og svett Tone :)

Her er utsikten fra hotellrommet mitt; OK pluss :)

Utsikten fra hotellrommet mitt :)

Utsikten fra hotellrommet mitt! For ordens skyld; det er ikke jeg som står på hjørnet :)

Her ser dere hvordan det ser ut på rommet der jeg ligger og får stråling på.

Stråling

Stråling

Med denne lille oppdateringen vil jeg få ønske alle sammen ei god natt med følgende sitat:
«Alt du kan gjøre, er å få det beste ut av hver dag (Eddie Cantor).»


Kommentarer

  1. Du e så tøff, at æ finn ikke ord. Hadde sånt skjedd me mæ, så hadde æ tissa mæ ut på fortauet….!!
    Æ e så stolt av å kjenne dæ Tone….på tross av at det e mange år siden!! Du e faktisk fræmdeles DÆ :-) (y) Løkke t videre vænnen, å si ifra vesst du & din familie havne i Honningsvåg. Da skal æ spandere PIZZA på dåkker alle sammen! (y) :-) Klæmma fra han Trond Egil,



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "TONEtrall" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.