Bloggnorge.com // TONEtrall
Start blogg

Min kamp, min seier!

Femte kur over; One to go :)

mandag 25. august , 2014 kl. 23:08 i Familien min. 0 kommentarer »

Long time no see, men her er jeg med en oppdatering ♥
Tirsdag 19.august fikk jeg min 5. cellegiftkur på Hammerfest Sykehus. Denne kuren skulle jeg egentlig hatt i Alta som de andre kurene, men denne gangen ble litt spesiell. Jeg ble bestemor 13.august til lille Noah og var på sykehuset sammen med min datter under hele barseltiden.

Fantastisk høstkveld på tur til Hammerfest for å starte min nye tilværelse som bestemor

Fantastisk høstkveld på tur til Hammerfest for å starte min nye tilværelse som bestemor :)

Velkommen til cellegiftkur nummer 5 på Hammerfest Sykehus :)

Velkommen til cellegiftkur nummer 5 på Hammerfest Sykehus :)

I den forbindelse fikk jeg tatt kuren her istedenfor, det var ingen problem :) Og jeg må virkelig få skryte høyt av Hammerfest Sykehus, de er virkelig helt fantastiske! Jeg hadde den beste servicen under denne kuren og takket være sykepleieren som jeg hadde denne dagen. For all del, ikke noe galt med Alta, de er superflinke der også. Men det var spesielt positivt med kuren i Hammerfest. Hele atmosfæren, den varmen og omtanken fra sykepleieren var noe jeg følte sterkt. Jeg skjønner virkelig at hun er sykepleier og er glad på vegne av alle pasienter hun har med å gjøre at hun valgte dette yrket! Jeg fikk enerom under kuren på grunn av at veneporten var noe kranglete og jeg måtte ha armen høyt for at den skulle virke best mulig. Derfor fikk jeg ei god seng med deilig dyne og pute og en sykepleier som satt ved siden av meg under hele kuren :) Det er bare å for meg å takke, bukke og neie! Jeg betaler min skatt med glede :)

Hverdagshelten; den unike sykepleieren :)

Hverdagshelten; den unike sykepleieren :)

Her ligger jeg godt i sengen og har det bedre enn de fleste :)

Her ligger jeg godt i sengen og har det bedre enn de fleste :)

I barseltiden til min datter overnattet jeg 3 netter hos min svigersøster og hennes familie i Kvalsund. Vi gikk en times spasertur etter cellegiftkuren og spiste nydelig biffmiddag senere :)

Jeg og Merete på tur :)

Jeg og Merete på tur :)

Det å bli bestemor folkens, jeg skjønner hvorfor det kalles «livets dessert» ♥ For et lite under, et mirakel og noe så herlig! Man er jo nyforelsket igjen (sorry Rune; det er ikke i deg *hehe*) ♥
Jeg var så heldig å få være med på fødselen (som endte i keisersnitt) og det var STORT! Takk for opplevelsen til min datter Ine-Jeanette!

Nybakt bestemor med skjønne Noah :)

Nybakt bestemor med skjønne Noah :)

Noah noen dager gammel

Noah noen dager gammel :)

Det er helt crazy å tenke på at jeg bare har en kur igjen så er jeg ferdig med cellegiftbehandlingen! 9. september er den siste. Fy søren som denne tiden har bare svooooooooshet avgårde og jeg er ikke lei meg for det :)
Formen min er også denne gangen helt upåklagelig, ingen bivirkninger av noen slag så *HURRA* for det :)

Dere får alle sammen der ute i den store verden ha en fin kveld og sove godt ♥

Avslutter med dette morsomme sitatet:
Bare evige optimister har mailadressen sin på gravstenen (Dag Evjenth)




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "TONEtrall" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.