Bloggnorge.com // TONEtrall
Start blogg

Min kamp, min seier!

Jeg maler dagen i de flotteste farger :)

onsdag 30. juli , 2014 kl. 00:12 i Min kamp, min seier. 1 kommentar »

Hei, hei solivei ♥

4. kur og cellegiftrommet venter på deg og ønsker deg velkommen :)

4. kur og cellegiftrommet venter og ønsker deg velkommen :)

I am ready :)

I am ready :)

I dag er nok et kapittel over og kur nr 4 er overstått og dermed gjenstår det kun 2 kurer :) Jeg maler dagen i de flotteste farger og feirer på denne måten at alt har gått etter planen og at jeg bare nå har 1/3 igjen *hipp hipp HURRAAAAA* :D Tone gjør ting hun kan; cellegift- check :) Jeg må klype meg i armen hver gang etter kurene, for jeg skjønner rett og slett ikke hvorfor jeg kommer så godt ut av det. Men jeg skal ikke klage, så absolutt ikke :) Det er folk som virkelig har det så mye verre og jeg har sett noen av dem… Når cellegiftbehandlingen er over (9. september er siste kur) har jeg 4 uker opphold før det venter 3 uker stråling på UNN i Tromsø. Må si jeg gruer meg mer til den perioden enn noe annet…For det første er  man omgitt av mye sykdom og elendighet og for det andre tar den daglige behandlingen ca 15 minutter. Det vil si at jeg har 23 timer og 45 minutter fritid hver dag. Nå kan det være at jeg trenger mye hvile i denne tiden. Strålingen kan gjøre deg noe trøtt og i tillegg er sikkert kroppen sliten etter langvarig cellegiftbehandling og flere operasjoner, så jeg får bruke tiden til mye hvile og litt JEKTA-tid da :D

I dag har jeg gjort en god gjerning; jeg gikk ut i jordbærlandet kl 08.00 og plukket friske jordbær og tok med til sykepleieren som arbeider på cellegiftrommet. Det er enkelt å glede andre :) Dagen i dag var utrolig hektisk for sykepleieren da vi var 4 som fikk kur og da er det fullt der. Vi er alle koblet til en type maskin som gir lyd fra seg i form av tikking når cellegiften renner i skrotten. Det tikket heftig i dag og pleieren sa at det hørtes ut som i fjøsen når melkemaskinene går, lo godt av den :D

Nyplukket jordbær til sykepleieren :)

Nyplukket jordbær fra egen hage til sykepleieren :)

Det er så fantastisk deilig å gå ut og plukke friske, gode jordbær og strø over havregrøten på morningen- ahhh ♥

Havregrøt med jordbær, naaaaam ;)

Havregrøt med jordbær, naaaaam ;)

For ei uke siden hadde vi besøk av broren til Rune; Jørn, hans vakre fru Johanna og deres skjønne barn Milia og Lucas. Milia viste at jeg HADDE hatt kreft og ville lage meg et lykke-smykke. Jeg ble så rørt og glad og det skal være med meg i resten av behandlingen ♥ Så i dag var det på plass! Se hvor flott det er!!!

Hjemmelaget smykke fra Milia

Hjemmelaget smykke fra Milia :)

Hjemmelaget smykke fra Milia :)

Detaljer fra smykket :)

I behandlingen er det mye som er med på å gjøre ting enkelt, og veneporten er en av dem. De har slitt litt med å «få den igang», men etter ei stund funket det bra. Jeg må gjøre noen øvelser med armen og gå/stå litt før den er medgjørlig. Det er så flott å slippe all stikkingen etter veneflonen og man hindrer med veneporten at cellegiften går i vevet. Så jeg er fornøyd med at jeg valgte å få operert den inn! Her er et bilde av hvor veneporten sitter.

Her sitter veneporten!

Her sitter veneporten!

Kur 4 ferdig :)

Kur 4 strax ferdig :)

Avslutter med dagens fargerike bilde fra cellegiftbehandlingen :D

Setter farger på tilværelsen :)

Setter farger på tilværelsen :)

En kjempestor klem sendes til alle sammen der ute og husk at ikke alt trenger å bli sort og tungt til tross for kreft og andre diagnoser som rammer oss ♥ Her er et sitat som er passende:


Kommentarer

  1. Hei:) Jeg vil gjerne komme i kontakt med deg :) Kan du sende meg en mail?



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "TONEtrall" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.