Bloggnorge.com // TONEtrall
Start blogg

Min kamp, min seier!

3. cellegiftkur står for tur!

mandag 7. juli , 2014 kl. 22:51 i Familien min, Min kamp, min seier. 5 kommentarer »

Hei og god mandag i solen ♥

Nå er det virkelig flott her i nord! Men jeg sier det selv; vi har fortjent det etter den kalde våren og forsommeren som vi har hatt. 16. juni hadde vi kraftig snøvær og nå smelter vi nesten bort. Men du verden; HERLIG :)

16. juni og snøvær

Etter snøvær…

Nedkjøling

…kommer sooooool! 

Været i morgen er til å SMILE av

Været i morgen er til å SMILE av :D 

I morgen kl 09.00 har jeg min 3. cellegiftbehandling. Jeg føler at det blir den store prøvelsen da erfaringene viser at den første og andre kuren oftest går greit, men bivirkningene kommer oftest etter den tredje.
Men det gjenstår å se. Det er ingenting vi vet på forhånd, heldigvis! Jeg satser på at fastingen min som jeg gjør 2 dager før cellegiftkurene vil gi gode resultater. I de to dagene jeg faster i forkant før kurene drikker jeg litervis med vann og kanskje en proteinshake. Det jeg spiser er en lett salat, bittelitt nøtter og kanskje en melonbit eller to.
Fasten gjør slik at kroppen kvitter seg giftstoffer/avfallsstoffer og dermed renses. I tillegg virker det stimulerende på psyken og demper depresjoner.
Det er gjort studier på dette og resultatene er oppløftende. Jeg anbefaler dere å se et program på Schrödingers katt; Sult som medisin fra 30.08.12. Det er gjort forsøk på mus når det gjelder faste. 2 dager før cellegift fikk halvparten av musene normal kost og den andre halvparten fastet.
Resultatet var at ALLE musene som fastet og fikk cellegift overlevde, mens bare 1/3 av de musene som fikk normal kost overlevde. Så det er absolutt verd et forsøk :)
Programmet kan dere se her (det som omhandler cellegift starter ca 40 min ut i programmet):
http://tv.nrk.no/serie/schrodingers-katt/DMPV73002112/30-08-2012

Under forrige cellegiftkur kom jeg over denne; Så lett tenker du positivt! Synes den var ganske så enkel og genial :) Da er det bare å gå til innkjøp av gummistrikk folkens :)
Nyt sommernatten så kommer jeg med ei oppdatering etter kuren ♥

Så lett tenker du positivt!

Så lett tenker du positivt!


Kommentarer

  1. Ann-Sofie sier:

    Hei Tone, har lest litt på bloggen din.. Jeg har selv brystkreft og på onsdag skal jeg har operasjon nr 2… gruer meg litt til det!! De hadde funnet en svulst til og hadde ikke tatt ut nok etter første operasjon for snart 3 uker siden.. har enda ikke starta med behandlin, så du er kommet litt lenger en meg.. Det er fint å lese om andre som har fler av de samme tankene som meg.. og vi har ikke noe annet valg om at dette skal gå BRA!!! Og jeg har også hørt at dette med fasting før cg skal være bra for kroppen!! Vil veldig gjerne høre om hvordan det går videre med deg.. ;O) Stå på!!

    • tonetrall sier:

      Hei Ann-Sofie :)
      Takk for at du leser bloggen min, moro :)
      Jeg slapp heldigvis en operasjon nr 2, de fikk fjernet nok friskt vev rundt svulsten på første operasjon. Jeg fikk derimot en infeksjon ca ei uke etter selve brystkreftoperasjonen som slo meg litt ut. Måtte da operere på nytt og med riktig behandling gikk det så fint :)
      Så vær kjempnøye med håndhygienen når du skifter på sårene, antibac…antibac…og mer antibac!
      Jeg regner med at du skal ha cellegift og stråling? Har du fått vite noe om det? Jeg har ikke vært dårlig i det hele tatt så langt i cellegiftbehandlingen og det var min største frykt; kvalme, slapphet og oppkast…*usj* :/
      Jeg har nesten ikke vært i bedre form enn jeg er nå, snodige greier. Så ta ikke sorgene på forskudd noe jeg tror du ikke gjør heller :)
      Når det kommer til cellegift begynte jeg å miste håret etter ca 1 1/2 uke, raskere enn jeg trodde. Hadde jeg vist det ville nok jeg ha tatt hårlokkene dagen etter første kur. Men det må man nesten kjenne på selv. Alt er individuelt.
      Jeg ønsker deg masse lykke til med det som venter. Jeg oppdaterer her på bloggen min underveis, så det er bare å fortsette å følge med :)

  2. Ine-Jeanette sier:

    Lykke til ♡ synd æ ikke kunne være med denne gangen :/

    • tonetrall sier:

      Det er ennå 3 kurer igjen etter dette, så det blir nok tid til sosialt samvær på cellegiftrommet skal du se :)

  3. Vivian sier:

    Hei Tone,
    Jeg fant denne bloggen da jeg googlet «faste før cellegift». Jeg skal ha min første kur om to dager. Jeg er en av de som må gjennom 24 uker med cellegift FØR operasjon. Naturlig nok er jeg veldig spent før første kur. Jeg er ganske bestemt på å kjøre fasteopplegget da jeg er mest redd for å være konstant kvalm.. Kan du si noe mer om hvordan det gikk i ditt tilfelle? Etter 12 uker med cellegift hver tredje uke skal jeg ha ukentlige kurer i 12 uker. Hadde du det, og fastet du før disse ukentlige kurene også? Takk for svar og en positiv blogg!



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "TONEtrall" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.