Bloggnorge.com // TONEtrall
Start blogg

Min kamp, min seier!

«After rain comes sun»

fredag 4. juli , 2014 kl. 20:44 i Hverdag. 0 kommentarer »

God fredag i stua ♥

Jeg har hatt 2 flotte dager skal dere vite! I går var jeg og min venninne Eirin og gikk en 7 km tur i Gakoriløypa :) En fantastisk fin tur i naturskjønne omgivelser med nydelig lukt av sommer, som jeg elsker denne årstiden!

Så fint :)

Så fint :)

Meg på den gyldne bru :)

Meg på den gyldne bru :)

Så var det tilbake til hjertene som stadig dukker opp, her er en hjertestein som viste seg for oss i går på turen ♥

Nok et hjerte...

Nok et hjerte…

Ettersom formen min er på topp har jeg i dag vært på en liten løpetur (ca 3 kilometer) i duskregn- du verden det var herlig!
Jeg var slettes ikke i så dårlig form som jeg trodde, det gikk faktisk over all forventning *kaaaatching* :D Jeg har ikke trent styrke eller kondisjon på et par måneder, så jeg er strålende fornøyd at ikke kroppen har tapt seg nevneverdig!

Ferdig med løpeturen :)

Ferdig med løpeturen :)

Treningspartneren min- fivefingershoes :D

Mine treningssko- fivefingershoes :) Det er perfekte sko både til løping ute og inne på møllen. Jeg bruker de til alt, også styrketrening. Barfottrening forbedrer balanse, holdning og styrke i kjernen, beina og reduserer skade og forbedrer prestasjon. 

For litt siden fikk jeg et armbånd hos Camilla og jeg vil med dette ta med et par flotte sitat fra det med ønske om ei strålende helg ♥ Vi krysser fingre og tær for at godværet kommer :)

True words :)

True words :)

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "TONEtrall" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.