Bloggnorge.com // TONEtrall
Start blogg

Min kamp, min seier!

Endelig svar på gentesten…

tirsdag 1. juli , 2014 kl. 22:27 i Min kamp, min seier. 4 kommentarer »

Oioioiiii, nå er det leeenge siden jeg har hatt en oppdatering her, så det var jammen på tide :)

Jeg har nå fått svar på gentesten jeg gjorde i forbindelse brystkreften. Svaret var oppløftende; jeg bærer ikke på et arvelig gen :) Som jeg har sagt så mange ganger før; det finnes så mye å glede seg over og dette er en av mange ting jeg bare roper et høyt «HURRA» for!

Grunn til å smile etter svaret på gentestingen :)

Grunn til å smile etter svaret på gentesten :)

I dag har jeg også vært på jobb (skal i morgen også) og det er så ufattelig godt å være i så god form som jeg har vært slik at jeg faktisk har mulighet å være på jobb innimellom! Det er ingen selvfølge, så takk til kroppen som takler alt så godt som den gjør!
Det gir meg så mye å være på jobb, men noen tanker slår meg innimellom. Etter sist å ha vært på jobb ekspederte jeg noen kunder i skranken da med 3 mm hår. Jeg er selv komfortabel med å ha lite eller ingen hår og jobber som vanlig men måtte allikevel spørre min sjef om han trodde det var problematisk at jeg arbeidet og hadde med kunder å gjøre når jeg hadde lite hår og etterhvert ingen hår. Svaret hans var at det får virkelig bli deres (kundene) sitt problem om de ikke takler det! Han mente at det bør sees på som positivt at man ønsker og har overskudd å være på jobb i en slik situasjon.
Neste cellegiftkur er om akkurat ei uke, 8. juli klokken 09.00 og da folkens er jeg halvveis i cellegiftbehandlingen :)

Det eneste som har vært litt plagsomt er den hevelsen på høyre hånd som ikke har gått ned etter at cellegiften gikk ut i vevet under første cellegiftbehandling. Denne hånden blir bare verre som tiden går og nå er den mye mer hoven enn den har vært. I tillegg har jeg oppdaget at nervene er «angrepet», det verker i alle nervene som går ut fra fingrene…Jeg har mistet en del kraften i den hånden, så jeg liker det ikke :/ Men jeg har vært innom både lege og sykepleiere og de mener det er fredfullt ennå. Så lenge det ikke blir sår på hånden er det ingen grunn til å stresse. De skal følge denne opp ved neste cellegiftbehandling.
Noen som har opplevd det samme og har erfaringer?
Her er bildene av hånden:

Hoven og rød hånd

Hovent og rødt

Sammenligning av håndene

Sammenligning av høyre og venstre hånd

Til slutt; her er oppmerksomheter jeg har fått i det siste:

Blomst og vin fra Liss og Børre

Blomst og vin fra Liss og Børre

Bukett fra Camilla

Bukett fra Camilla

Armbånd fra Camilla, nydelig :)

Armbånd fra Camilla, nydelig :)

Skjønn pakke fra Katrine

Skjønn pakke fra Katrine 

Ullsokker fra Supertante Turid

Ullsokker fra Supertante Turid

Nyt sommerkvelden ♥


Kommentarer

  1. Pia K Østli sier:

    Vet at mamma opplevde det samme og jeg mener hun sa at noe av cellegiften hadde gått utenom årene??!! Derfor ble hånda sånn… Det var fryktelig vondt en god stund men hendelsen gikk ned etterhvert . Hun sleit litt over tid med litt verk og nerver (slapp i hånda) men jeg mener og huske at det ble borte etter en god stund ! Du ser skikkelig «smashing» ut så hold motet oppe.. Dette fikser du!!!

    • tonetrall sier:

      Hei Pia!
      Det var oppløftende å høre, så jeg håper dette problemet er forbigående for meg! Ellers har jeg ikke hatt noen bivirkninger, så det med hånden får jeg bare ta «med på kjøpet» :)
      God helg til deg!

  2. Beate Ellingsen sier:

    Pia har rett.
    Jeg pleier å be en stille kveldsbønn.
    Og berom det snart går over.
    I mellomtiden: Kan Alovera lindre?

    • tonetrall sier:

      Hei hei Beate!
      Det var et godt tips, skal jammen dra å kjøpe Aloe Vera å se om det kan hjelpe på. Tusen takk og nyt helgen :)



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "TONEtrall" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.